PDA

View Full Version : Euro Gauge Install



importcomps
11-10-2006, 01:38 PM
i installed euro guages in my car, everything works expect now the Temp and Gas guage dont read....they go all the way to the top and stay..whats wrong with them

AccordEx
11-10-2006, 02:54 PM
they are telling you that you shouldnt have installed them..

sorry had to do it, hahaha

TOP END MS
03-07-2007, 11:25 PM
I think it could be how you reassembled the back of the gauge cluster. If you dont tighten all those long bolts, it wont work properly. I think they actually connect circuits or something .. Anyother issue is sometimes theyll just fall and not give you a reading at all. This I think is b/c you moved the gas gauge when you were installing the gauges.